Werkgevers

In Nederland hebben volgens onderzoek van het Nibud 1,4 miljoen huishoudens te maken met schulden die een risico vormen, problematische schulden of zitten in een schuldhulpverlening traject. Dat is 1 op de 5 huishoudens.

Wanneer u de aflossingsafspraken niet na kunt komen, kan de deurwaarder overgaan op beslaglegging op een deel van het inkomen. De deurwaarder kan dit alleen doen als hij ook beschikt over een vonnis van de rechter.

Als HR afdeling heb je de eindverantwoordelijkheid om het deel boven de beslagvrije voet over te maken aan de deurwaarder. Maar beschikt u ook over de mankracht om tot een structurele oplossing te komen voor uw werknemer?

Als er niet betaald wordt of u vult de papieren niet in, dan is het kassa. Voor je het weet word u als bedrijf zelf aansprakelijk gesteld voor de schuld van uw werknemer.

Er is een oplossing die werkt voor zowel de werkgever als de werknemer. Met hulp van ‘ikhebloonbeslag.nl’ krijgt de werknemer zijn/haar financiële huishouding weer op het goede spoor. Ons programma is niet een one-size-fits-all. Afhankelijk van hoeveel er verschuldigd is en aan wie, kunnen de schulden gemiddeld binnen 24-48 maanden worden opgelost.

Hoe werkt het?
Als onafhankelijk bemiddelaar treden wij met de betreffende partijen in onderhandeling om zo tot een oplossing te komen voor de gehele situatie. Deze professionele hulp komt voor rekening van de werknemer. De werkgever kan natuurlijk altijd besluiten om een financiële bijdrage te leveren om zo de medewerker te helpen en ondersteunen.

Hoe werken wij?
Wij helpen werknemers met het onder controle krijgen van de schulden en/of het treffen van betaalafspraken met de schuldeisers. Dit kan door middel van Budgetbeheer. Het (totale) inkomen komt dan binnen op een speciale rekening en wordt voor de werknemer beheerd. De (vaste) lasten en al de overige rekeningen worden door ons verwerkt en betaald. Wij verstrekken echter nooit leningen. Ook kunnen wij ondersteunen door middel van Budget coaching en een gericht plan van aanpak.

Wilt u meer weten hoe u voor uw medewerkers snel kunt handelen bij de komst van de deurwaarder of ontvangst van een loonbeslag, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking bij u op kantoor. Bellen gaat vaak het snelst: 085 489 99 60

Website :http://www.ikhebloonbeslag.nl/
Bezoekadres: Bremstraat 1 1031 EK Amsterdam Noord