U kunt bij SPBB terecht voor diverse vormen van financiële ondersteuning. Onderstaand treft u hier een aantal voorbeelden van. Wanneer uw situatie hier niet tussen staat kunt u altijd contact met ons nemen. Graag gaan wij met u in gesprek om te kijken of wij door middel van maatwerk toch een passende oplossing weten te vinden voor uw situatie.

Inkomensbeheer
Inkomensbeheer, het woord zegt het eigenlijk al. Het gaat hier om het beheren van uw inkomen. Wanneer u om wat voor reden dan ook hulp nodig heeft bij het (tijdelijk) uithanden geven van uw financiële administratie is inkomensbeheer wellicht iets voor u. Ook wanneer u schulden heeft is inkomensbeheer een goed uitgangspunt om de schuldenproblemen aan te pakken.

Wij doen dit op een persoonlijke en zorgvuldige manier. Samen met u bespreken wij uw wensen, inkomsten en uitgaven. Aan de hand hiervan stellen we in overleg met u een budgetplan en plan van aanpak op.

Wij werken met een machtiging via de SNS bank. De rekening zal altijd uw eigen rekening blijven. Op deze manier kunt u zelf meekijken wat er gebeurd op de rekening. Ook kunt u er voor kiezen om maandelijks bankafschriften toegestuurd te krijgen.

Terugbelverzoek

Budget coaching
Wanneer u graag zelf uw financiën wilt blijven beheren maar toch graag iemand hebt om een oogje in het zeil te houden, u te helpen met overzicht creëren in uw inkomsten en uitgaven en u te adviseren op het gebied van voorzieningen en besparingen is budget coaching wellicht iets voor u.

Door middel van regelmatige afspraken begeleiden we u naar een financieel gezonde toekomst. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek bespreken wij graag uw wensen zodat wij u een op maat gemaakt voorstel kunnen doen.

Maak contact

Loonbeslag
Beslag op het inkomen is een vervelende maatregel die deurwaarders kunnen nemen wanneer u een openstaande schuld heeft. Het komt vaak voor dat de beslagvrije voet, het deel dat over moet blijven voor uw vaste lasten en levensonderhoud niet klopt.

Bij SPBB zijn wij gespecialiseerd in het berekenen van de voor u geldende beslagvrije voet. Ook kunnen wij voor u contact opnemen met de deurwaarder om deze te laten corrigeren. Daarnaast geven wij u graag tips en adviezen hoe u het beste met de situatie om kunt gaan en zijn er vaak aanvullende diensten die wij u kunnen bieden om uw situatie weer stabiel te krijgen.

Terugbelverzoek

Zelfstandig Ondernemer
Jaarlijks starten zo’n 100.000 mensen als zelfstandig ondernemer. Het is in principe simpel: u gaat naar de Kamer van Koophandel, laat zich inschrijven en tien minuten later bent u ondernemer. Maar er komt zo veel meer bij kijken. Er zijn regels, wetten, belastingen, boekhouding, verzekeringen en zoveel meer zaken die geregeld moeten worden.

SPBB is gespecialiseerd in het ondersteunen van kleine zelfstandig ondernemers. Onze expertise ligt in de begeleiding naar een gezonde, zorgeloze en financieel overzichtelijke toekomst. Het kan namelijk gebeuren dat u een periode zonder inkomen komt te zitten wanneer u bijvoorbeeld geen opdrachten heeft. Vaak noodgedwongen probeert u alle ballen in de lucht te houden.

Als zelfstandige heeft u het al druk genoeg met de dingen waar u goed in bent, wat waarschijnlijk de reden is waarom u voor u zelf bent begonnen. Vooral de ‘randzaken’ nemen een groot deel van uw productieve uren in beslag.

SPBB kan u helpen om overzicht te creëren in uw situatie. Door middel van inkomensbeheer kunnen wij u begeleiden naar meer stabiliteit binnen uw inkomsten en uitgaven en kunnen wij regelingen afspreken met de schuldeisers die binnen uw budget passen. Ook bespreken wij met u welke hulp u nog meer nodig heeft en zetten dit voor u in gang. SPBB is uw aanspreekpunt en u heeft niet meer het gevoel dat u van het kastje naar de muur wordt gestuurd.

Maak contact