Heeft u als werknemer schulden

Als u met schuld worstelt, is het tijd om hulp te zoeken. U betaalt niet alleen een hoge tol als u blijft proberen de eindjes aan elkaar te knopen. Uw schulden worden vaak eerder meer dan minder.

Schuldenregeling; dat is waar we goed in zijn’’ 

Onze dienstverlening is ontworpen om in samenspraak met u een oplossing voor uw schuldensituatie te vinden. Heeft u als werknemer schulden? De specialisten van SPBB berekenen voor u de juiste beslagvrije voet (het bedrag dat u over moet houden van uw salaris wanneer er loonbeslag ligt). Ook is het soms mogelijk om het beslag volledig op te heffen door dit om te zetten in een betalingsregeling.

Ons team gaat samen met u in gesprek om de situatie te bespreken, om u te voorzien van advies en wat wij voor u kunnen betekenen. SPBB kan bijvoorbeeld voor u onderhandelen met uw schuldeisers over langlopende betalingsregelingen. Ook kunnen zij u door middel van Budget coaching ondersteunen om uw financiën weer op de rit te krijgen.

Ons programma is niet een one-size-fits-all. SPBB kijkt naar uw schuld, uw situatie en uw doelen om een plan van aanpak te creëren dat een grote kans biedt voor succes. Afhankelijk van hoeveel u verschuldigd bent en aan wie u verschuldigd bent, kunnen uw schulden gemiddeld binnen 24-48 maanden worden opgelost.

Uiteraard kunt u ook alleen bij ons terecht voor het berekenen van de juiste beslagvrije voet en om deze aan te laten passen bij de deurwaarder.

Wilt u meer weten hoe u snel kunt handelen bij de komst van de deurwaarder of ontvangst van een loonbeslag? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking bij ons op kantoor. Bellen gaat vaak het snelst: 085 489 99 60